RSS Feed

Bet på fodbold

Comments Off on Bet på fodbold

January 4, 2013 by faza657

Desværre afholdes der kun VM i fodbold hvert fjerde år. Til gengæld er vi efterhånden blevet velsignet med så meget klubfodbold af allerhøjeste standard, at det næsten er til at græde af glæde over! Mens italienerne kæmper internt med at få ryddet op i deres match-fixing skandaler, så ruller bolden hurtigere end nogensinde før i både engelsk og spansk fodbold. Hvilken af de to ligaer, der er stærkest er et åbent spørgsmål.

Sidste år viste det sig at engelske Chelsea kunne løfte Champions League pokalen, men mange forventer (og håber) at Barcelona kan trække sig sejrrigt ud af den turnering i denne sæson. Det bliver spændende at følge.

Hvis du ønsker at bet på fodbold, så er der ingen vej udenom. Du må have dig oprettet hos en online bookmaker. Derved kan du både få en fed velkomstbonus, indsættelsesbonus, risikofri bets og meget andet godt, som Danske Spil endnu har til gode at diske op med.

Og som mange siger: Hvad der kommer let, det går let. Derfor kan du også tit se, at mange spiller lidt mere satset for de penge de modtager i bonus. Problemet er bare, hvordan man skal spille satset når man holder med Barcelona og oddsene jo som bekendt næsten altid er på deres side. Svaret er kombinationer!

Finder du 5 forskellige “lav”-odds kampe (f.eks. odds 1,35) og sætter 20 kr. på at de alle skal gå hjem, så ender du faktisk op med 90 kr. hvis du får ret. Og det er da alligevel en meget god gevinst!


Comments Off on Bet på fodbold

Sorry, comments are closed.

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet