RSS Feed

BETTING FORFATNINGSMÆSSIGE SPØRGSMÅL NØGLEN TIL DISKUSSION

Comments Off on BETTING FORFATNINGSMÆSSIGE SPØRGSMÅL NØGLEN TIL DISKUSSION

March 3, 2021 by faza657

bonusbetting

Hatten er rigtig, det er den lovgivningsmæssige sæson igen: den tid af året, hvor lovgivere rundt om i landet bringe enorme håb, ofte, kun at lade os ned.

Men efter 2020 er der måske grund til at være optimistisk. Med COVID-19, der sandsynligvis vil blive bragt under kontrol i de næste par måneder, leder staterne efter måder at fyre deres økonomier op igen.

Georgien er tilsyneladende ingen undtagelse. I sidste uge satte repræsentanter Stephens, Mitchell, Hawkins, og en række andre House Bill 86 i Georgia House hopper. Lovforslaget er netop gået videre til regeludvalget, picking up en skattesats vandretur undervejs.

Lovforslaget vil tillade sportsvæddemål i Georgien gennem Georgia Lottery. Men der er potentielt en hikke, da dette lovforslag søger at legalisere sportsvæddemål uden at ændre Georgiens forfatning.

Forbi ingen forudsigelse af fremtiden?

Peach State forsøgte at passere en sportsvæddemålsregning i 2020, men disse bestræbelser kom til kort i juni. Stephens nævnt sidste års lovforslag som en “Hail Mary”, der bare ikke helt gøre det.

Især ville 2020-lovforslaget have ændret forfatningen for at give mulighed for sportsvæddemål. Sidste års sportsvæddemål regningen var en af en række regninger, der ville have ændret forfatningen for at give mulighed for en betydelig gaming ekspansion i hele staten.

Hvad skal man mene om det her?

Der bør være meget forsigtig optimisme. Georgien er noget af en hvid hval for gambling ekspansion fortalere. En stat med intet ud over et lotteri ville være en enorm bedrift for gaming fortalere, men der er nogle meget reelle forhindringer stadig at overvinde, herunder spørgsmål om, hvorvidt dette overhovedet kan gøres uden en forfatningsændring.

Mange stater rundt om i landet, der har stået over for spørgsmål om, hvorvidt en forfatningsændring er nødvendig, har set deres indsats gå i stå. Stater, hvor sportsvæddemål ekspansion vil være “let” har stort set allerede kapitaliseret på deres forspring. Selv om en forfatningsændring i sidste ende ikke er nødvendig, ser det ud til, at de grupper, der tidligere har besejret gamblingudvidelsen i Peach State, kan forsøge at gøre det igen.

udfordre en ny lov. I betragtning af manglen på spil ud over lotterierne i Georgien er der en chance for, at nogle oppositionsgrupper vil anfægte en ny lov. Der har været en række bestræbelser i løbet af de sidste par år på at udvide gambling, herunder at bringe hestevæddeløb og kasinoer til Georgien, men de er gået i stå med fremkomsten af vokale oppositionsgrupper.


Comments Off on BETTING FORFATNINGSMÆSSIGE SPØRGSMÅL NØGLEN TIL DISKUSSION

Sorry, comments are closed.

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet