RSS Feed

Betting konkurrencer

Comments Off on Betting konkurrencer

June 14, 2012 by faza657

Hvis du elsker at oddse enten på nettet eller bare i den lokale kiosk, så er du med stor garanti også fan af at konkurrere. Måske går du endda så langt, at du udover at oddse også regelmæssigt vædder med vennerne om, hvorvidt Manchester City klarer sig bedre end ”storebror” United i den engelske Premier League eller om Wozniacki nogensinde skulle gå hen og vinde en Grand Slam-turnering.

Men vidste du, at du faktisk også kan konkurrere mod de andre oddsere rundt omkring i landet? På mange af de forskellige betting sider kan du vinde ret gode præmier ved at være skarpere end de andre. Ofte handler konkurrencen om at du måske skal udfylde en tipskupon, hvor du skal angive hvordan du føler og tror at 13 kampe i Superligaen ender. Måske er det en tidsbegrænset konkurrence, hvor alle bets der går hjem i den danske superliga i en periode på en måned giver 1 point hver. Når så måneden er omme kan den person, der har opnået flest point, kåres som vinder.

Udover at det er sjovt at dyste mod hele Danmark på den måde, er det også ekstra motiverende at bruge sin sportsviden til at slå de andre og score en fodboldrejse, en iPad eller bare 5.000 kr. sat ind på spillekontoen.


Comments Off on Betting konkurrencer

Sorry, comments are closed.

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet