RSS Feed

Betting på mobilen

Efterhånden har smart-phones fået så godt tag i den danske befolkning, at man ser dem alle steder. Sandsynligheden for at du træder ind i en tog-kupe og ingen har en iPhone fremme er jo stort set lig nul. Rigtig mange spiller små, sjove spil som f.eks. bubble shooter eller angry birds, men flere og flere er også begyndt at bruge rejsetiden på andet end bare at skyde grise eller balloner.

En af de ting, der virkelig hitter nu her er betting på mobilen. Når man sådan tænker lidt efter, er det vel egentlig også naturligt nok. Udover små spil bruges mobil-telefonerne jo også i vid udstrækning til at holde sig orienteret om nyheder – store såvel som små. Selvfølgelig også sportsnyheder. Det næste naturlige skridt efter at have erfaret at Betsafefavorit-holdet har købt en stjernespiller, er jo netop at spille på, at de så rent faktisk også vinder mesterskabet!

Mange af de forskellige betting-firmaer har mobil-apps. Så hvis du er kunde hos en af dem, så har du sikkert allerede adgang til at kunne spille med mobilen – det er bare at få det sat op! Betsafe er en af dem, der er absolut længst fremme i skoene mht. mobiltjenester. Udover betting kan du faktisk også spille flere af deres små casino-spil mens du sidder og venter på kæresten.

Fordi i bund og grund handler det jo om at bruge ventetid mest fornuftig. Og hvad er mere fornuftig end at bruge den på noget man rent faktisk interesserer sig for?

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet