RSS Feed

Derfor skal du bruge mobilen til at bette

Comments Off on Derfor skal du bruge mobilen til at bette

January 4, 2013 by faza657

I gamle dage var det jo bare en drøm at kunne spille på de sportsgrene man ønskede sig, uanset hvor man befandt sig i verden. Her i Danmark var vi afhængige af Dansk Tipstjeneste, der via et net af kiosker sørgede for at alle, der ønskede det kunne gå hen og få deres tipskupon indsendt til Tipstjenesten.

De bestemte hvilke kampe der kom på kuponen og gevinsterne blev efterfølgende beregnet ud fra bl.a. hvor mange der havde spillet, og hvor mange der havde “tippet en 13’er”. Lidt samme system som Lotto i dag, hvor du også først efter at have scoret den store gevinst, ved præcis hvor stor den er.

Heldigvis er vi gået væk fra det system i dag. Oddssætterne hos de forskellige online bookmakere gør et forrygende stykke arbejde, så vi nu kan spille på lige præcis den kamp vi ønsker med lige præcis den indsats vi ønsker.

De senere år er de endda gået skridtet videre og har indført mobil betting. Det er intet mindre end genialt!

Vi kender allesammen problemet med, at vi ikke lige har fået spillet, nu vi alligevel er inviteret ind til svigerfamilien til en håndbold eller fodboldkamp. Og hvis du har det som så mange andre, så er det bare ikke det samme at sidde og se en kamp, hvis der ikke lige er spillet lidt på den. Nu er det slut med at bruge kiosker, computere og alt muligt andet. Frem med mobilen og smid dit væddemål direkte derpå. Nemmere og mere behageligt bliver det ikke.


Comments Off on Derfor skal du bruge mobilen til at bette

Sorry, comments are closed.

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet