RSS Feed

Få det maksimale ud af dine penge!

Medmindre du lever af russisk kaviar og champagne og dine største bekymringer i livet er hvilken sydhavsø du nu skal besøge på din enorme yacht, så bør du måske overveje hvordan du får mest ud af dine betting penge.

Weekend efter weekend pløjer vi danskere igennem enorme stakke af tilbudsaviser og brochurer i jagten på de gode tilbud. Vi bombarderes med TV-reklamer, hvor vi loves både billigere bilforsikringer, bredbåndsforbindelser til halv pris og ikke mindst biler der kan det hele, men kun koster det halve.

Men kommer det til sports betting, så er der desværre mange, der stadig hænger fast i Danske Spil. Spilmonopolet blev brudt 1. januar 2012, og derfor er der kommet rigtig mange dygtige, udenlandske bookmakere ind på det danske marked. Måske har du overvejet hvorfor Danske Spil pludselig er begyndt at give mere end odds 2 på en dansk udesejr over Portugal? Det kaldes konkurrence!

Mange spillere har nemlig for længst fundet ud af, at Danske Spil i årevis har været lidt for nærige med oddsene, og er derfor begyndt også at benytte nogle af de andre store spillere på markedet.

Ingen nævnt, ingen glemt, men hvis du søger lidt rundt på nettet, vil du hurtigt opdage af der i hvert fald er 5-10 bookmakere, der skiller sig ud, idet de både tilbyder spil på danske sportsbegivenheder som f.eks. superligaen og håndboldrækkerne (både herrer og damer) og selvfølgelig de store internationale begivenheder.

Anbefalingen herfra er derfor helt klar. Sørg for at sprede dig lidt, så du kan plukke de bedste odds. Ikke kun fra Danske Spil, men måske også fra et par af de andre store bookmakere. Om du får pengene 2,2 eller 2,4 gange igen på et væddemål kan ved første øjekast virke som småpenge, som det da kan være ligegyldigt at tage med – men faktisk svarer det til, at du får 9% mere udbetalt, hvis du kan finde (og vinde på) den samme kamp til odds 2,4 i stedet. Så der er virkelig noget at komme efter!

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet