RSS Feed

Hvor mange bookmakere har du brug for?

Comments Off on Hvor mange bookmakere har du brug for?

June 14, 2012 by faza657

”Jeg har da kun brug for én bookmaker”, vil langt de fleste svare på det spørgsmål. ”Næppe” vil være det mere rigtige svar. Der findes i dag rigtig mange bookmakere på nettet som f.eks. tilbyder, at du kan bette på amerikansk basketball. Problemet er bare, at ingen kan være eksperter i alt og derfor vil du hos nogen af de forskellige bookmakere få en hel palette af spil at vælge imellem, mens andre kun kan tilbyde dig at spille på de helt store kampe.

Et godt råd vil derfor være at kigge dig lidt omkring. Måske er ham bookmakeren du stædigt har brugt i flere år ekspert i baseball, men absolut ikke i amerikansk basketball. Og hvis din interesse pludselig er skiftet, så du nu er mere til basketball (eller måske bare har fået interesse for basket også), så ville det da være ærgerligt ikke at bruge den bedste bookmaker til det formål.

Med et museklik kan du hurtigt snige dig rundt på en håndfuld dygtige bookmakers sider og danne dig et overblik over hvem de er og hvad deres specialer er. Der er jo absolut ingen, der siger, at du ikke må være kunde mere end ét sted.

Rent faktisk forholder det sig endda sådan, at hvis du opretter dig som bruger hos en af de forskellige bookmakere, så kan du som velkomstbonus ofte få f.eks. 1.000 kr. smidt i nakken, hvis bare du indsætter det samme beløb på din spillekonto. Endnu et godt argument for at blive kunde mere end et sted.


Comments Off on Hvor mange bookmakere har du brug for?

Sorry, comments are closed.

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet