RSS Feed

Nye betting bonusser hver dag!

Comments Off on Nye betting bonusser hver dag!

January 4, 2013 by faza657

Ligesom hver eneste dag byder på nye overraskelser og oplevelser i sportsverdenen, så fungerer det faktisk på samme måde for os, der bruger de forskellige online bookmakere.
For lidt på skift vælter de ud med forskellige bonussystemer, som de tilbyder os helt almindelige danskere. Jeg medgiver gerne, at det kan være svært at finde hoved og hale på bonussernes størrelse og ikke mindst om relevansen af dem. Men som udgangspunkt kan du roligt gå ud fra, at hvis der står “bonus” hos dem, så er det præcis det du får. Den med at bondefange spillere og alle de andre skrækhistorier, som man desværre ofte hører om er heldigvis ikke slået igennem i Danmark.

Så det gode råd er derfor at holde dig ajour om hvad de store spillere på markedet finder på. For som du sikkert ved er konkurrencen benhård, og lige så snart at den første finder på et nyt bonus-produkt, så følger de næste hurtigt med.

Rådet er derfor, at du finder 2-3 forskellige hjemmesider, der beskæftiger sig med bonusser og følger dem (denne kunne passende være en af dem). På den måde er du med helt fremme i bussen, når der åbnes for risikofri bets, store indsættelsesbonusser og alt det andet rundt omkring hos både danske og udenlandske betting firmaer. Og som Onkel Joakim ville have sagt: Hvad der er sparet, er tjent!

Selvfølgelig er det heller ikke alle bonusser, der vedrører dig. Hvis ikke du spiller på spilleautomater kan du jo være ligeglad med “free spins”, så måske er det rart nok at nogle lige sorterer lidt i tilbuddene for dig.


Comments Off on Nye betting bonusser hver dag!

Sorry, comments are closed.

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet