RSS Feed

Odds på mere end bare resultatet

Comments Off on Odds på mere end bare resultatet

June 14, 2012 by faza657

For mange både begynder og slutter deres karriere inde for sports betting med at de f.eks. finder en fodboldkamp de synes er interessant, sætter sig ned og finder ud af hvordan de forestiller sig kampen ender og spiller på det. Måske går de endda så langt som til at spille på et ciffertips – altså at kampen ender måske 2-0. Og så stopper de der.

Sjovt nok er de ofte de samme personer, der er fuldstændig klar over, at det ene hold sædvanligvis plejer at starte som ”lyn og torden”, eller at det andet hold har en angriber, der sædvanligvis går amok på enten dommer eller forsvarsspiller, når kampen for alvor spidser til.

Hvis du tilhører den kategori af mennesker, så udnyt da din viden til at få lidt penge ud af det! Hvis du er overbevist om, at det ene hold fører ved pausen, så spil på et halvlegsresultat, hvis du er overbevist om, at der bliver skærmydsler i løbet af kampen, så spil da på, at en af spillerne vises ud, og hvis du er overbevist om at du kender navnet på første målscorer så spil da endelig på det!

Desværre har du ikke den mulighed i alle kampene. For at tilbyde den slags spil, kræver det, at de forskellige bookmakere har et godt førstehåndskendskab til de enkelete hold. Og det har de desværre ikke nede i Serie 2. Men hvis du holder dig til landskampe og de store klubkampe (dem der af og til vises på fjernsynet også), så har du i hvert fald hele paletten af muligheder – så sørg for at udnytte den.


Comments Off on Odds på mere end bare resultatet

Sorry, comments are closed.

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet