RSS Feed

Odds på tennis

Comments Off on Odds på tennis

June 14, 2012 by faza657

Hvor der i fodbold desværre kun afholdes VM en gang hvert fjerde år, så forholder det sig helt anderledes i Tennis. Størstedelen af stjernerne møder hinanden og dyster på livet løs uge efter uge i f.eks. kvindernes WTA-tour, hvor vi herhjemme jo har enorm stor fokus på vores alle sammens darling – Caroline Wozniacki.

De store internationale bookmakere har de senere år for alvor fået øjnene for hvor fantastisk en sport tennis i virkeligheden er, og tilbyder derfor i dag, at du kan spille på et hav af forskellige turneringer. Selvfølgelig de store, som de altid har gjort, men efterhånden er flere og flere af de mindre turneringer kommet med i programmet. Selvfølgelig både turneringer for mænd og kvinder.

Udover alle de ”små” WTA-turneringer/ATP-turneringer, så indeholder året altid 4 Grand Slam-turneringer, som enhver tennisspiller med respekt for sig selv ønsker at vinde! På trods af at hun har ligget på førstepladsen på WTA-ranglisten, så har Caroline på nuværende tidspunkt desværre stadig til gode at vinde sin første Grand Slam.

De fire Grand Slam-turneringer er Australian Open, French Open, US Open og Wimbledon. Hvoraf der især er fokus på den sidstnævnte turnering. Måske er det fordi den er den ældste turnering i verden eller måske skyldes det, at den har valgt at lægge sig strategisk i juli måned, hvor folk alligevel har fri vides ikke, men i hvert fald rettes hele tennisverdenens øjne mod England i de to uger det står på.

Det er derfor også især her, at der er noget at hente hos de forskellige bookmakere, hvor man ikke alene kan oddse på hvem der vinder, men også hvor mange personlige fejl, serve-esser mv. hver kamp kommer til at indeholde.


Comments Off on Odds på tennis

Sorry, comments are closed.

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet