RSS Feed

Tag imod din betting bonus!

Som du måske ved, så er konkurrencen på bookmaker-området enormt hård. De forskellige sider på nettet reklamerer utrætteligt både i aviser, på TV og selvfølgelig på nettet. I forbindelse med de store sportsbegivenheder som f.eks. slutrunder i fodbold, Wimbledon, Tour de France, OL eller andet er det stort set umuligt ikke at falde over en af deres reklamer – og opfindsomheden er stor.

Udover at bruge en masse penge på reklame, så er de også ved at falde over hinanden for at komme til at smide penge efter nye kunder. Det ene sted kan man måske få 1.000 kr. i indsættelsesbonus, hvis bare man opretter sig som medlem og putter lidt penge ind på kontoen. Det andet sted er første bet måske gratis, mens den tredje kvit og frit udstyrer dig med 100 kr. at spille for.

For at sige det helt kort: Det er helt vildt! Og selvfølgelig skal du takke ja!

Den første indskydelse man altid får, når noget er gratis, er at det sandsynligvis er for godt til at være sandt! Det er en fornuftig grundindstilling at have til tingene, men heldigvis bliver den holdning i den grad gjort til skamme, når det gælder online bookmakerne.

Som du måske ved blev det danske spilmonopol brudt 1. januar 2012, hvorefter det er væltet ind med udenlandske udbydere, som gerne vil gøre sig positivt bemærket på det danske marked. Du kan derfor som tommelfingerregel gå ud fra, at hvis et firma har gjort sig den ulejlighed at oversætte deres side til dansk, ansætte noget dansk support og måske endda reklamere lidt i Danmark, så er de nok ikke ude på at snyde dig – for så kommer de ikke til at drive virksomhed her i landet ret længe! Ekstrabladet er og har altid været rigtig gode til at hænge, dem der snyder på vægten ud – heldigvis!

Så tag din betting bonus og spil! Typisk fungerer det på den måde, at du måske selv skal indsætte 500 kr., hvorefter firmaet så dobler op og du får derved 1.000 kr. at spille for inde hos dem. Selvfølgelig kan du ikke hæve pengene ud igen et kvarter efter. De giver dig jo netop bonussen for at du skal prøve dem af. Der er derfor tit knyttet lidt omsætningskrav til sådan en bonus. Det kan f.eks. være, at du skal have spillet for pengene 5 eller 10 gange inden du må hæve dem ud igen.

En god strategi kan endda være at oprette sig hos 3-4 forskellige online bookmakere og bruge bonussen på at finde ud af om deres hjemmesider, odds, spiltyper mv. overhovedet er noget for dig. Det er i hvert fald en meget billig måde at komme i gang.

Tilbage er der kun at ønske rigtig god fornøjelse med at oddse til halv pris!

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet