RSS Feed

Kings Court slot design

Comments Off on Kings Court slot design

March 3, 2021 by Bonus Betting

bonusbetting

Kings Court-versionen fører dig til et middelalderligt slot, hvor du kan hænge ud og nyde. Selvom tingene er omgivet af støv i baggrunden, er symbolerne på hjulene lettere at se. Selvfølgelig er der Wilds og Scatter symboler til at hjælpe med at øge din gevinst og et soundtrack.

Også Gem Splash: Kings Court Slot har et funktionelt design, der gør det muligt at gøre sit job uden overbelastning. Hjulene viser forskellige symboler fra Ringen, White Horse og Crown op til Royals. Det højest betalende symbol er den skæggede konge med betaler 0,8 x 3x, eller 6x indsatsen, hvis du lander 3, 4 eller 5. I modsætning til andre slotspil har Gem Splash: Kings Court Slot ikke et wild-symbol.

Slotfunktioner

perle splash: konger domstol slot har 5 hjul og 4 rækker i spillet området. Selvfølgelig er Gem Drop og Gem Splash de to symboler, der spiller en stor rolle i spillet. Hvis du lander et af disse symboler oven på det andet, har du en chance for at få en øjeblikkelig kontant bonus

Der er også omkring, hvor du kan få Bonus Spins. Således er denne bonusrunde fyldt med et Gem Drop-symbol, der kan blive stort som 4×4. Hvis du spinner mere, kan du endda komme til jackpotrunden og få en smagsprøve på jackpotpræmien.

Perle splash

Gem Drops er specielle overlejringssymboler, der kan vises oven på andre symboler på hjulene. Det kan også vises over hjulene under ethvert spin, hvilket gør det mere nyttigt, når man danner vindende kombinationer. Derefter falder de hjulene ned til følgende spins, indtil alle symboler falder til bunden af gitteret. Hjulene falder 1 række ad gangen.

Hvis du ser nærmere, vil du bemærke, at hvert Gem Drop-symbol har en tilknyttet kontantværdi. Præmien for Gem Drops starter ved 1x, hvilket kan øge op til 100x din indsats. Når Gem Drop-symbolet dækkede et Gem Splash-symbol, aktiveres Gem Splash-funktionen. Samtidig vil du vinde den belønning, der følger med Gem Drop.

Hvis du lander 3, 4 eller 5 gyldne Scatter symboler på enhver position i løbet af samme spin, vil du blive belønnet. Den lige præmie varierer fra 1, 10 til 50x din samlede indsats og udløser en anden funktion med 6 bonusspin.

Under denne funktion fjernes alle Gem Drop-symboler, der udløste det, fra hjulene. Nye Gem Drop symboler kan også lande, når Bonus Spins starter. Når alt kommer til alt er dette ikke nogen gamle Gem Drop-symboler. Bortset fra standard 1×1-symbolet kan Gem Drops også vises som kolossale 2×2-, 3×3- og 4×4-symboler.

De præmier, der vises på den enorme Gem Drop, tildeles for hver Gem Splash, der vises under den. Præmierne på hver stor Gem Drop spænder fra 3x til 20x indsatsen. Således vises Gem Splash-symbolerne i stablet formation fra hjul 1-5 for at hjælpe dig med at øge dine chancer for at vinde. Hvis 3 eller flere Scatter-symboler landede under det samme spin, vil der blive føjet 6 bonusspin til din belønning. Det gode ved denne funktion er, at den ikke har en grænse, så dine bonusspins kan fortsætte med at vokse.


Comments Off on Kings Court slot design

Sorry, comments are closed.

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet