RSS Feed

Er odds kun for fanatikere?

Comments Off on Er odds kun for fanatikere?

June 14, 2012 by faza657

Har du også tit prøvet at sidde i pausen på arbejde og lytte til de fuldstændig sports fanatiske kollegaer, der har helt styr på rundens resultater i alle de europæiske ligaer – måske endda flere år tilbage. Langt de fleste af os gider godt se en god fodbold- eller håndboldkamp engang imellem, men at sidde uge efter uge og se så mange kampe som muligt i fjernsynet, er det nok et fåtal, der finder virkelig vigtigt og interessant.

Det gode ved odds er, at der er noget for enhver smag. De rigtig garvede kan spille på en enkelt kamp, som de skal følge i fjernsynet. De kan spille på første målscorer, på kampens resultat, på hvilket hold, der først har hjørnespark, på hvordan det står i halvlegen osv.
De mere almindelige mennesker, der foretrækker at oddse lidt på weekenden superliga resultater kan jo bare nøjes med at spille på, hvilket hold der vinder kampen og eventuelt, hvilke cifre kampen slutter med.

Derudover findes der af hav af odds muligheder, som ikke kun omhandler fodbold. Man kan oddse på stort set alt i hele verden. Hvem tror du for eksempel vinder weekendens dart turnering eller runden i amerikansk fodbold?

At oddse er en rigtig sjov måde at følge med i sport på. Til alle de store begivenheder såsom OL, EM og VM er det meget sjovere at følge med foran skærmen, hvis man har spillet på en vinder. Især fordi Danmark jo ikke altid har held med at kvalificere sig – så bliver kampen mere spændende, når man kan vinde lidt penge på, at et af de andre hold løber med sejren.


Comments Off on Er odds kun for fanatikere?

Sorry, comments are closed.

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet