RSS Feed

Bliver 2013 et godt sportsår?

Comments Off on Bliver 2013 et godt sportsår?

January 4, 2013 by faza657

Der er ingen tvivl om det. 2012 var et magisk år rent sportsmæssigt. Udover de sædvanlige fodboldturneringer, Wimbledon og Tour de France, så blev vi også beriget af et helt fantastisk OL i London samt en rigtig god EM-slutrunde, hvor Spanien (igen) løb med guldet. 4-0 i finalen over Italien – det er svært at se, hvem der skal stoppe dem til VM næste år!

I mellemtiden kan vi jo så overveje om glæderne ikke er lidt ulige fordelt. For 2013 byder ikke på nogle af de helt store sportsbegivenheder, men det betyder jo selvfølgelig ikke, at vi kommer til at sidde med hænderne i skødet og utålmodigt vente på næste års VM-brag, for der er så meget andet at glæde sig over.

Et af de ting, der altid påkalder sig en vis opmærksomhed herhjemme er Premier League – det har vel også givet lidt ekstra at Laudrup er blevet træner i Swansea.

Manchester City vandt mesterskabet sidste år, men nu lader det til, at “storebror” United har fået styr på tropperne og i hvert fald her ved årsskiftet har de lagt lidt afstand til konkurrenterne. Om de kan holde det hen over foråret bliver meget spændende at se. Alex Ferguson er tændt som aldrig før!
Derudover har vi åbne spørgsmål som f.eks. om Brøndby ryger ud af Superligaen, om Bradley Wiggins kan gevinde Tour de France når nu han får lidt mere kvalificeret modstand og mange andre ting. Så selvom vi måske nok ikke har nogle store slutrunder, så kan vi vist godt sige, at 2013 også bliver et forrygende sportsår.


Comments Off on Bliver 2013 et godt sportsår?

Sorry, comments are closed.

Velkommen!


Jeg kan godt lide at skrive her på Bonus Betting er John. Jeg er 31 år og bor lidt nord for København. Her på min blog, jeg skriver en masse om væddemål i almindelighed, og jeg forsøger også at fortælle mine læsere om bonusser, som de kan finde velansete online gaming selskaber.

Jeg håber du finder noget interessant i mine tekster, og hvis du har spørgsmål eller tips til mig, kan du kontakte mig på john@bettingbonus.dk! Visit Bonus Bet